2310257651 ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 14, Θεσσαλονίκη drglyptis@hotmail.com
 
 
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ένα χαρακτηριστικό που περιγράφει την οδοντίατρο είναι ο επαγγελματισμός της. Αντιμετωπίζει κάθε ασθενή με σεβασμό, ευγένεια και αξιοπιστία. Επίσης, τηρεί υψηλά πρότυπα επαγγελματικής δεοντολογίας και εργάζεται με ακρίβεια και αφοσίωση για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η οδοντίατρος διαθέτει μια ευρεία γνώση και εμπειρία στον τομέα της οδοντιατρικής. Με ένα πλούσιο βιογραφικό και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, έχει αποκτήσει εξειδίκευση σε πολλούς τομείς της οδοντιατρικής, όπως η οδοντιατρική χειρουργική, η αισθητική οδοντιατρική, η προσθετική στόματος και η ολιστική οδοντιατρική.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η οδοντίατρος δημιουργεί ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τους ασθενείς της. Συνεργάζεται με τους ασθενείς της, ακούει τις ανησυχίες τους και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις τους. Αυτό βοηθά να αισθάνονται άνετα και ασφαλείς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Η οδοντίατρος είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση της στοματικής υγείας των ασθενών της και παρέχει προσαρμοσμένη φροντίδα για κάθε ατομική ανάγκη. Η αγάπη της για το επάγγελμα της φαίνεται μέσα από την ποιότητα της εργασίας της και την προσήλωσή της στην εξυπηρέτηση των ασθενών της.

 


 

 
 
ΓΛΥΠΤΗ ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
 Χειρουργός Οδοντίατρος Θεσσαλονίκη

Η Δρ. Καλλιόπη Γλύπτη είναι μία έμπειρη Χειρουργός Οδοντίατρος με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην οδοντιατρική χειρουργική  στην ολιστική αξιολόγηση του ασθενούς, την αισθητική και προσθετική αποκατάσταση στόματος. Από το 1998, διατηρεί το δικό της οδοντιατρείο στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας προηγμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες ασθενείς.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 

 

Κορυφαίες Οδοντιατρικές Υπηρεσίες
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα τηλεφωνικά ή με email μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μας...

Περισσότερα