2310257651 ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 14, Θεσσαλονίκη drglyptis@hotmail.com
 
     
     
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΛΥΠΤΗ ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ | Χειρουργός Οδοντίατρος Θεσσαλονίκη

Η χειρουργός οδοντίατρος Γλύπτη Κοντονικολάου Καλλιόπη παρέχει ποιοτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένης φροντίδας και την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων για τους ασθενείς της. Με βάση το πλούσιο βιογραφικό της και την εξειδίκευσή της, παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες στον τομέα της οδοντιατρικής.

 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ  
 
 Ολιστική οδοντιατρική διάγνωση
 Πρόληψη, Καθαρισμός
 Προσθετικές αποκαταστάσεις
 Μελέτη και αισθητική αποκατάσταση χαμόγελου
 Λεύκανση
 Οδοντική χειρουργική
 Εμφυτεύματα
 Προληπτικές εμφράξεις, φθοριώσεις
 Νάρθηκες μπραξισμού
 Οδοντιατρική για παιδιά
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζητάτε υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα; Η χειρουργός οδοντίατρος Γλύπτη Καλλιόπη είναι εδώ για εσάς. Με πλούσια επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής, προσφέρει ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις για τις ατομικές σας ανάγκες.

Μην αναβάλλετε τη φροντίδα της στοματικής σας υγείας.
Επικοινωνήστε με το οδοντιατρείο της Δρ. Γλύπτη στην Θεσσαλονίκη σήμερα και κλείστε ένα ραντεβού. Η υγεία των δοντιών σας είναι σημαντική και εμείς είμαστε εδώ για να σας φροντίσουμε.
 
     
     
     
 
 
 
 
 
 
  Η διαθεσιμότητα εξειδικευμένου εξοπλισμού στο σύγχρονο ιατρείο της , επιτρέπει την προσφορά σύγχρονων οδοντιατρικών λύσεων και την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων.  
     
  Συνολικά, η χειρουργός οδοντίατρος Γλύπτη Καλλιόπη προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με επαγγελματισμό, αγάπη για το επάγγελμα της και προσήλωση στην προσωπική φροντίδα των ασθενών της.  
     
 
 
 
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ