2310257651 ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 14, Θεσσαλονίκη drglyptis@hotmail.com
 
 
 
 
 
 
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΓΛΥΠΤΗ  ΚΟΝΤΟΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ | Χειρουργός Οδοντίατρος Θεσσαλονίκη

Η Δρ. Καλλιόπη Γλύπτη είναι μία έμπειρη Χειρουργός Οδοντίατρος με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην οδοντιατρική χειρουργική στην ολιστική αξιολόγηση του ασθενούς, την αισθητική και προσθετική αποκατάσταση στόματος. Από το 1998, διατηρεί το δικό της οδοντιατρείο στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας προηγμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες ασθενείς.

 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
Τίτλοι Σπουδών
 
  • Κάτοχος Bachelor degree  στην Βιολογία και φυσικές επιστήμες από  το πανεπιστήμιο Case Western Reserve University 1990 Cleveland OH USA
  • Κάτοχος πτυχίου οδοντιατρικής χειρουργικής (DDS) από  το πανεπιστήμιο   Case Western Reserve School of Dentistry 1994 Cleveland OH USA
  • Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών General Practice Residency Veteran's Administration Hospital 1995 Cleveland OH USA
  • Internship στην αισθητική οδοντιατρική και οδοντιατρική με λέιζερ 1996 Cleveland OH USA
 
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Συνέπεια & Επαγγελματισμός
 

Σήμερα, η Δρ. Καλλιόπη Γλύπτη Κοντονικολάου διατηρεί με επιτυχία το δικό της οδοντιατρείο στην Θεσσαλονίκη για περισσότερα από 20 χρόνια. Με την εκτεταμένη γνώση και την εμπειρία της, προσφέρει μια ευρεία γκάμα οδοντιατρικών υπηρεσιών, από την απλή πρόληψη και τακτικό καθαρισμό μέχρι την αντιμετώπιση πιο περίπλοκων περιστατικών μέσω οδοντιατρικών προσθετικών αποκαταστάσεων.

Η Δρ. Καλλιόπη Γλύπτη είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό της, την αγάπη της για την οδοντιατρική και την προσήλωσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας στους ασθενείς της. Με τον πλούσιο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό της βίο, αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν οδοντιατρική περίθαλψη υψηλού επιπέδου στην Θεσσαλονίκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

Αναζητάτε υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα; Η χειρουργός οδοντίατρος Γλύπτη Καλλιόπη είναι εδώ για εσάς. Με πλούσια επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής, προσφέρει ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις για τις ατομικές σας ανάγκες.

 

Μην αναβάλλετε τη φροντίδα της στοματικής σας υγείας.
Επικοινωνήστε με το οδοντιατρείο της Δρ. Γλύπτη στην Θεσσαλονίκη σήμερα και κλείστε ένα ραντεβού. Η υγεία των δοντιών σας είναι σημαντική και εμείς είμαστε εδώ για να σας φροντίσουμε.


 

 
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ